What could be better than sitting down to a festively adorned table after an eventful day? In our Clevinci Restaurant – and when the weather allows, on our garden terrace – our team treats you to regional and international gourmet cuisine.
It's always happy hour in the Hotel Europa. We offer the best value for your money.
Enjoy the specialities of the season in a relaxed atmosphere – à la carte, light business menus or traditional Bavarian.
We can also arrange exclusive receptions, banquets and buffets for you. Even if you aren't staying the night with us, the doors to our restaurant are open.
Simply wunder bar
Our Restaurant is open Monday to Saturday from 5:30 pm until 11 pm. Our Restaurant remains closed on Sunday.
We serve coffee specialities, a nice cool Munich beer or in winter a mulled wine in the lobby daily at 11.30 a.m. and 5.30 p.m. We heartily recommend a cocktail at the bar to round off the day. It is open until midnight.
Restaurant with regional food
Following an overview from our menu.
Saison Menü
Seasonal menu
Pfifferlingsbrühe mit Kalbfleischnocken, Portwein und Gemüsestreifen
Chanterelle broth with veal cams, port wine and vegetables stripes
************
Gebratenes Zanderfilet mit Lauch-Pfifferlingsgemüse in Zitronensoße und Grillkartoffeln
Fried Zander Filet with leek and chanterelle in lemon sauce and grilled potatoes
************
Frische Früchte mit Zitronensorbet im Kokosmantel
Fresh fruits with lemon sorbet in coconut coat
Als 3-Gang Menü 33,00 Euro
Vorspeisen und Salate
Starters and Salads
Bunte Pflücksalate mit gebratenen Pfifferlingen, Croutons, Kürbis- und Sonnenblumenkernen, Balsamicodressing, Brotchips Salads of the season with roasted chanterelles, croutons, sunflower seeds, Balsamico |
9,00 € |
Mango- Avocadosalat mit Riesengarnelen, Shisokresse, Wakame Algensalat und Brotchips Salad from Mango and Avocado with 2 shrimps, shiso kress, seaweed salad |
12,00 € |
Tomate mit Büffelmozzarella, Pesto, Rucola, Olivenöl und weißem Balsamico Tomatoes with Mozzarella and Pesto, arugula, olive oil and Balsamico |
11,00 € |
Pfifferlingsbrühe mit Kalbfleischnocken, Portwein und Gemüsestreifen Chanterelle broth with veal cams, port wine and vegetables stripes |
7,50 € |
Vegetarische Gerichte
Frische Pilze der Saison in Kräuterrahmsauce, Serviettenknödel und Blattsalate Fresh mushrooms with creamy herbal sauce, dumpling and leaf salad |
13,50 € |
Spaghetti mit gebratenen Gemüse, Kirschtomaten, Basilikumpesto und Parmesan Spaghetti with fried vegetables, cherry tomatoes, basil sauce and Parmesan |
11,50 € |
Fleisch und Fisch
Meat and Fish
Mediterranes Lammragout mit Gemüse, Rosmarinkartoffeln und Olivenmus Mediterranean lamb stew with vegetables, rosemary potatoes and Olive puree |
17,50 € |
|
Maishähnchenbrust mit Currysauce und Kokosmilch, Gemüsestreifen, Reisnudeln mit Sesam Chicken breast with curry-coconut sauce, vegetable stripes, rice noodles |
16,50 €
|
|
Pfeffermedaillons vom Schweinefilet mit Pfefferrahmsauce, buntem Pfannengemüse und Spätzle Pepper medaillons from fillet of pork with creamy pepper sauce, vegetables and Spätzle |
18,00 € |
|
Gebratenes Zanderfilet mit Lauch-Pfifferlingsgemüse in Zitronensoße und Grillkartoffeln Fried Zander Filet with leek and chanterelle in lemon sauce and grilled potatoes |
21,90 € |
|
Kalbsrückenschnitzel mit Rahmpfifferlingen, Spätzle und Blattsalate „Schnitzel“ from the veal back with cream chanterelles, Spätzle and leaf salads |
22,50 € |
|
Rostbraten mit sautierten Pfifferlingen, Portweinsoße und Grillkartoffeln Roast with sauteed chanterelles, port wine sauce and grilled potatoes
|
24,00 € |
Für den kleinen Hunger
Snacks
Spaghetti mit Bolognese Sauce, Parmesan und Rucola Spaghetti Bolognese with Parmesan and arugula |
9,50 € |
Gebratene Reisnudeln mit Garnelen, Gemüse und scharfer Sambalsoße Fried rice noodles with prawns, vegetables and spicy sauce |
12,50 € |
Wrap mit bunten Saisonsalaten und gebratenen Rindfleischstreifen Wrap with salad and fried beef stripes |
11,50 € |
Rindfleischburger mit Speck, Salat, Käse, Barbecuesoße und Süßkartoffelpommes Beef Burger with bacon, salad, cheese, barbecue sauce and sweet potatoe fries |
13,50 € |
Bunte Pflücksalate mit Avocado, Orangenfilets, Sonnenblumen- und Kürbiskernen, Croutons und Balsamicodressing Salads of the season with avocado, croutons, sunflower seeds, Balsamico |
|
… mit gegrilltem Riesengarnelen … with fried king prawns
|
17,50 € |
… mit gegrilltem Rumpsteak … with fried rump steak |
22,00 € |
… mit gebratenen Hähnchenbruststreifen und Champignons … with roasted chicken stripes and mushrooms |
13,50 € |
Gebratener Leberkäse mit Spiegelei und hausgemachten Kartoffelgurkensalat Fried liver cheese with fried egg and homemade potatoe-cucumber salad |
10,50 € |
Bayerischer Wurstsalat von der Regensburger Bavarian sausage salad |
9,50 € |
Desserts
Desserts
Mandelcrepetarte mit Joghurt-Mascarponecreme gefüllt, Fruchtsoße und Krokant Almond crepe tarte filled with yogurt-mascarponecreme, fruit sauce, roastet almonds |
6,00 € |
Apfelstrudel mit Vanillesoße Apple strudel with vanilla sauce |
4,50 € |
Vanilleeis mit Mango Vanilla ice cream with Mango |
7,00 € |
Walnussparfait mit Krokant, Orangenfilets und Karamelsauce Walnut parfait with crisps, slices of orange and caramel sauce |
6,90 € |
Kindergerichte
Kids Menu
Chicken Nuggets mit Pommes Chicken Nuggets with French Fries |
7,50 € |
Nudeln mit Tomatensauce Pasta with tomato sauce |
5,50 € |
Portion Spätzle mit Rahmsauce Spätzle with creamy sauce |
6,50 € |
Kleines Wiener Schnitzel vom Kalb mit Pommes Small „Wiener“ Schnitzel with French Fries |
10,50 € |
Portion Pommes French Fries |
4,00 € |