What could be better than sitting down to a festively adorned table after an eventful day? In our Clevinci Restaurant – and when the weather allows, on our garden terrace – our team treats you to regional and international gourmet cuisine.

It's always happy hour in the Hotel Europa. We offer the best value for your money.

Enjoy the specialities of the season in a relaxed atmosphere – à la carte, light business menus or traditional Bavarian.

We can also arrange exclusive receptions, banquets and buffets for you. Even if you aren't staying the night with us, the doors to our restaurant are open.

Simply wunder bar

Our Restaurant is open Monday to Saturday from 5:30 pm until 11 pm. Our Restaurant remains closed on Sunday.

We serve coffee specialities, a nice cool Munich beer or in winter a mulled wine in the lobby daily at 11.30 a.m. and 5.30 p.m. We heartily recommend a cocktail at the bar to round off the day. It is open until 1 a.m.

Restaurant with regional food

Following an overview from our menu.

Speisekarten und Spezialitäten: Das Restaurant »Clevinci« lädt ein...

...auf einen Blick in die Küche.

Saison Menü

Seasonal menu

Spargelcremesuppe mit Croutons und Kräutern

Asparagus cream soup with croutons and herbs

**********

Schrobenhausener Spargel, Angus-Rumpsteak mit Pfeffersoße und Schwenkkartoffeln

Asparagus from Schrobenhausen, Angus rump steak with pepper sauce and potatoes

**********

Frische Erdbeeren mit Erdbeerschaum und Mousse au chocolat

Fresh strawberries with strawberry foam and mousse au chocolat

 

Als 3-Gang Menü                                     33,00 Euro

Vorspeisen und Salate

Starters and Salads

Blattsalate der Saison mit Balsamicodressing, gerösteten Sonnenblumenkernen und Croutons                                                                 

Leaf salads of the season with balsamicdressing, roasted sunflower seeds and croutons

6,50 €

Carpaccio vom Angusrind mit Spargel-Pilzsalat, Tomatenvinaigrette

Carpaccio of Angus beef with asparagus mushroom salad, tomato vinaigrette

14,50 €

Spargelcremesuppe mit Croutons und Kräutern                                

Asparagus cream soup with croutons and herbs

6,00 €

Rinderkraftbrühe mit Glasnudeln, Rindfleisch und Gemüsestreifen

Beef broth with glass noodles, beef and vegetable stripes

6,50 €

Vegetarische Gerichte

Vegetarian Dishes   

Frischer Spargel mit Pilzkräutersoße und Schwenkkartoffeln

Fresh asparagus with mushroom herb sauce and potatoes

17,00  €

Fleisch und Fisch

Meat and Fish

Maispoulardenbrüstchen mit Kräuterfüllung, Currysoße mit Gemüsestreifen und Basmatireis

Chicken breast with herbal filling, curry sauce and vegetable
stripes and basmatic rice

16,50 €

Schweinefiletschnitzel mit Emmentaler, Kräutersahnesoße mit Pilzen und Spätzle

Schnitzel of pork fillet with Emmentaler, herbal cream sauce with mushrooms and spaetzle

17,00 €

Hirschgulasch mit Preiselbeersoße, frisch sautierte Pilze und Spätzle

Venison goulash with cranberry sauce, freshly sauteed mushrooms and spaetzle

17,00 €

Kalbsrückentranche auf gegrilltem Zucchinigemüse gratiniert mit Parmesantomatencreme, Kartoffelstampf mit Pesto

Veal rump tranche on grilled zucchini vegetables au gratain with Parmesan tomato cream, potato mash with pesto         

26,00 €

Angus-Rumpsteak mit Pfefferrahmsoße, Pfannengemüse und Schwenkkartoffeln

Angus rump steak with pepper cream sauce, pan fried vegetables and potatoes

23,00 €

Gebratenes Lachsfilet, Spinatgemüse in Safransoße, Schwenkkartoffeln

Roasted salmon fillet, spinach vegetables in saffronsauce, potatoes

19,90 €

Schrobenhausener Spargel mit Schwenkkartoffeln und zerlassener Butter

Asparagus from Schrobenhausen with potatoes and melted butter

15,00 €

… mit Angus-Rumpsteak und Pfeffersoße

… with Angus rump steak and pepper sauce

29,00 €

… mit gekochtem Schinken

… with ham

21,00 €

… mit gegrilltem Lachssteak und Safransoße

… with fried salmon steak and saffron sauce

26,00 €

… mit Kalbsrückensteak und Pilzragout

… with veal steak and ragout of mushrooms

29,00 €

Für den kleinen Hunger

Snacks

Spaghetti mit Garnelen und Gemüsestreifen in Safransoße, frisch geriebener Parmesan

Spaghetti with king prawns and vegetable stripes, freshly grated Parmesan

11,50 €

Rindfleischburger mit Speck, Käse und Röstzwiebeln, dazu Salat und Pommes frites

Beef burger with bacon, cheese and roasted onions,  salad and French fries

9,50 €

Schnitzelburger vom Kalb mit Pommes frites

Schnitzelburger of veal with french fries

11,00 €

Schweizer Wurstsalat mit Emmentaler Käse

Swiss sausage salad with Emmentaler cheese

8,50 €

Bunte Pflücksalate der Saison mit Balsamico- oder Joghurtdressing

Leaf salad of the season with balsamic or yoghurt dressing

6,50 €

… mit Maishähnchenstreifen und Pilzen

… with chicken stripes and mushrooms

12,50 €

… mit Angusstreifen und Pilzen

… with stripes of Angus beef and mushrooms

16,00 €

… mit gegrilltem Lachssteak mit Kräuterbutter

… with fried salmon steak and herb butter

17,00 €

Tomate mit Mozzarella, Rucola, Pesto und weißer Balsamico

Tomato Mozzarella with arugula, pesto and white balsamico

9,50 €

Desserts

Desserts

Apfelstrudel mit Vanillesoße

Apple strudel with vanilla sauce

4,50 €

Frische Erdbeeren mit Erdbeerschaum und Mousse au chocolate

Fresh strawberries with strawberry foam and mousse au chocolate

7,00 €

Walnusseis mit Amaretto

Walnut ice cream with Amaretto

6,50 €

Vanilleeis mit heißen Kirschen

Vanilla ice cream and hot cherrys

6,50 €

Kindergerichte

Kids Menu

Chicken Nuggets mit Pommes

Chicken Nuggets with French Fries

7,50 €

Nudeln mit Tomatensauce

Pasta with tomato sauce

5,50 €

Portion Spätzle mit Rahmsauce

Spätzle with creamy sauce

6,50 €

Kleines Wiener Schnitzel vom Kalb mit Pommes

Small „Wiener“ Schnitzel with French Fries

10,50 €

Portion Pommes

French Fries

4,00 €