What could be better than sitting down to a festively adorned table after an eventful day? In our Clevinci Restaurant – and when the weather allows, on our garden terrace – our team treats you to regional and international gourmet cuisine.

It's always happy hour in the Hotel Europa. We offer the best value for your money.

Enjoy the specialities of the season in a relaxed atmosphere – à la carte, light business menus or traditional Bavarian.

We can also arrange exclusive receptions, banquets and buffets for you. Even if you aren't staying the night with us, the doors to our restaurant are open.

Simply wunder bar

Our Restaurant is open Monday to Friday from 5:30 pm until 11 pm. 

We serve coffee specialities, a nice cool Munich beer or in winter a mulled wine in the lobby daily at 11.30 a.m. and 5.30 p.m. We heartily recommend a cocktail at the bar to round off the day. It is open until midnight.

Restaurant with regional food

Following an overview from our menu.

Saison Menü

Seasonal menu

Pfifferlingsbrühe mit Kalbfleischnocken, Portwein und Gemüsestreifen

Chanterelle broth with veal cams, port wine and vegetables stripes

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Gebratenes Zanderfilet mit Lauch-Pfifferlingsgemüse in Zitronensoße und Grillkartoffeln

Fried Zander Filet with leek and chanterelle in lemon sauce and grilled potatoes

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Frische Früchte mit Zitronensorbet im Kokosmantel

Fresh fruits with lemon sorbet in coconut coat

 

Als 3-Gang Menü                                     33,00 Euro

Vorspeisen und Salate

Starters and Salads

Bunte Pflücksalate mit gebratenen Pfifferlingen, Croutons, Kürbis- und Sonnenblumenkernen, Balsamicodressing, Brotchips

Salads of the season with roasted chanterelles, croutons, sunflower seeds, Balsamico

9,00 €

Mango- Avocadosalat mit Riesengarnelen, Shisokresse, Wakame Algensalat und Brotchips

Salad from Mango and Avocado with 2 shrimps, shiso kress, seaweed salad

12,00 €

Tomate mit Büffelmozzarella, Pesto, Rucola, Olivenöl und weißem Balsamico

Tomatoes with Mozzarella and Pesto, arugula, olive oil and Balsamico

11,00 €

Pfifferlingsbrühe mit Kalbfleischnocken, Portwein und Gemüsestreifen

Chanterelle broth with veal cams, port wine and vegetables stripes

7,50 €

Vegetarische Gerichte

 

Frische Pilze der Saison in Kräuterrahmsauce, Serviettenknödel und Blattsalate

Fresh mushrooms with creamy herbal sauce, dumpling and leaf salad

13,50 €

 

Spaghetti mit gebratenen Gemüse, Kirschtomaten, Basilikumpesto und Parmesan

Spaghetti with fried vegetables, cherry tomatoes, basil sauce and Parmesan

11,50 €

 

Fleisch und Fisch

Meat and Fish

Mediterranes Lammragout mit Gemüse, Rosmarinkartoffeln und Olivenmus

Mediterranean lamb stew with vegetables, rosemary potatoes and Olive puree

17,50 €

 

Maishähnchenbrust mit Currysauce und Kokosmilch, Gemüsestreifen, Reisnudeln mit Sesam

Chicken breast with curry-coconut sauce, vegetable stripes, rice noodles

 

16,50 €

 

Pfeffermedaillons vom Schweinefilet mit Pfefferrahmsauce, buntem Pfannengemüse und Spätzle

Pepper medaillons from fillet of pork with creamy pepper sauce, vegetables and      Spätzle

18,00 €

 

Gebratenes Zanderfilet mit Lauch-Pfifferlingsgemüse in Zitronensoße und Grillkartoffeln

Fried Zander Filet with leek and chanterelle in lemon sauce and grilled potatoes

21,90 € 

 

Kalbsrückenschnitzel mit Rahmpfifferlingen, Spätzle und Blattsalate

„Schnitzel“ from the veal back with cream chanterelles, Spätzle and leaf salads

22,50 €

 

Rostbraten mit sautierten Pfifferlingen, Portweinsoße und Grillkartoffeln

Roast with sauteed chanterelles, port wine sauce and grilled potatoes

 

24,00 €

 

Für den kleinen Hunger

Snacks

 

Spaghetti mit Bolognese Sauce, Parmesan und Rucola

Spaghetti Bolognese with Parmesan and arugula

9,50 €

 

Gebratene Reisnudeln mit Garnelen, Gemüse und scharfer Sambalsoße

Fried rice noodles with prawns, vegetables and spicy sauce

12,50 €

 

Wrap mit bunten Saisonsalaten und gebratenen Rindfleischstreifen

Wrap with salad and fried beef stripes

11,50 €

 

Rindfleischburger mit Speck, Salat, Käse, Barbecuesoße und Süßkartoffelpommes

Beef Burger with bacon, salad, cheese, barbecue sauce and sweet potatoe fries

13,50 €

 

Bunte Pflücksalate mit Avocado, Orangenfilets, Sonnenblumen- und Kürbiskernen, Croutons und Balsamicodressing

Salads of the season with avocado, croutons, sunflower seeds, Balsamico

 

 

… mit gegrilltem Riesengarnelen

… with fried king prawns

 

17,50 €

… mit gegrilltem Rumpsteak

… with fried rump steak

22,00 €

 

… mit gebratenen Hähnchenbruststreifen und Champignons

… with roasted chicken stripes and mushrooms

13,50 €

 

Gebratener Leberkäse mit Spiegelei und hausgemachten Kartoffelgurkensalat

Fried liver cheese with fried egg and homemade potatoe-cucumber salad

10,50 €

 

Bayerischer Wurstsalat von der Regensburger

Bavarian sausage salad

9,50 €

 

Desserts

Desserts

Mandelcrepetarte mit Joghurt-Mascarponecreme gefüllt, Fruchtsoße und Krokant

Almond crepe tarte filled with yogurt-mascarponecreme, fruit sauce, roastet almonds

6,00 €

 

Apfelstrudel mit Vanillesoße

Apple strudel with vanilla sauce

 

4,50 €

 

Vanilleeis mit Mango

Vanilla ice cream with Mango

7,00 €

 

Walnussparfait mit Krokant, Orangenfilets und Karamelsauce

Walnut parfait with crisps, slices of orange and caramel sauce

6,90 €

 

Kindergerichte

Kids Menu

Chicken Nuggets mit Pommes

Chicken Nuggets with French Fries

7,50 €

Nudeln mit Tomatensauce

Pasta with tomato sauce

5,50 €

Portion Spätzle mit Rahmsauce

Spätzle with creamy sauce

6,50 €

Kleines Wiener Schnitzel vom Kalb mit Pommes

Small „Wiener“ Schnitzel with French Fries

10,50 €

Portion Pommes

French Fries

4,00 €